Wie HoutEdUniek? (klik hier)

Dat is de vraag! Wie is HoutEdUniek? HoutEdUniek is een zelfstandige onderneming / eenmanszaak in de meubelmakerij opgezet door Eddy Borggreve. In het dagelijkse leven word ik vaker aangesproken als Ed of… overige bijnamen zal ik jullie besparen ;-)!

Ik ben 33 jaar, heb een passie voor het werken met Hout, ben geboren in het mooie, rustieke Twente en momenteel al weer 6 jaar woonachtig in Nijmegen.

Begin dit jaar ben ik gestart met mijn eigen onderneming: een meubelmakerij voor maatwerk meubelen en andere items van hout. Zoals ik al aangaf, werken met hout is mijn passie! Een mooi natuurproduct, allerlei soorten die allemaal weer anders bewerkt moeten worden en er uiteraard ook allemaal anders uitzien! Elke stukje hout is uniek! Hiervan kan ik een mooi, persoonlijk, functioneel oftewel Uniek meubel maken!
Voor de oplettende lezer: de dikgedrukte woorden vormen de naam van mijn bedrijf, HoutEdUniek!

logolos (1)

Dan nu een antwoord op mijn vraag: Wie HoutEdUniek? Dat doen jullie in samenwerking met mij. Iedereen wil graag een uniek interieur. Dat is dan ook wat ik mijn klanten probeer te geven. Misschien wilt u al jarenlang dat ene unieke item dat ontbreekt in uw interieur of weet u niet wat u aan moet met die moeilijke hoek waar onmogelijk een standaard meubel in past. Ik ga met u om tafel om al uw wensen en ideeën te bespreken. Daarbij probeer ik met u mee te denken, goed advies te geven en de mogelijkheden uit één te zetten. Kortom.. HoutEdUniek is een bedrijf waar uw ideeën van hout kunnen worden!

Met mijn blog probeer ik de lezer mee te nemen in mijn proces van een startende meubelmaker naar hopelijk een succesvolle ondernemer met tevreden klanten. In mijn blog zullen verschillende facetten aan bod komen. Dit kan gaan over interessante tips voor bijvoorbeeld startende ondernemers, verhalen over wat ik nu allemaal mee maak in mijn vak als meubelmaker, maar ook heel praktisch: hoe maak je nou zo’n uniek meubelstuk of interessante meubel- / hout gerelateerde informatie.

Op deze manier kunnen alle geïnteresseerde lezen hoe mijn proces als meubelmaker zich voltrekt. Ik sta altijd open voor reacties, vragen, tips of opmerkingen. Hiervoor is ruimte op facebook bij de link naar mijn blog. Daarnaast kunt u mij altijd persoonlijk bereiken via onderstaande gegevens.

Tip: kijk eens naar mijn portfolio op mijn website voor mijn werk tot nu toe!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Hopelijk tot ziens op mijn website, facebookpagina, mijn volgende blog of wellicht zelfs in mijn werkplaats!

 

Houtelijke groet,

Eddy Borggreve

Drukwerk
06-12838755
info@houteduniek.nl
www.houteduniek.nl