Badkamerinrichting Eiken + Certiberken

Badkamerinrichting Eiken + Certiberken

 

Voor deze klant heb ik twee badkamers mogen inrichten met een combinatie van Certiberken plaatmateriaal en oude Eiken wagondelen. Het totaal betreft twee badkamermeubelen, twee inbouwkasten en de nodige wandplanken.

In de kleine badkamer heb ik in een nis een certiberken kast gemaakt met inliggende deuren en drie legplanken. Daarnaast in een andere nis een badkamermeubel van certiberken met één grote tip-on Blumotion lade. Het blad is gemaakt van Eiken wagondelen. Dit hout komt overal in het huis terug. Zo ook in drie legplanken in de keuken die ik daar ‘blind’ heb opgehangen.

In de grote badkamer heb ik achter het bad een wandplank ‘blind’ opgehangen met een staande plank waaraan de kraan gemonteerd is. Dit zijn uiteraard ook dezelfde Eiken delen. Verder heb ik hier ook een badkamermeubel geplaatst maar deze heeft twee laden. In de nis naast het meubel bevindt zich een verdeler van de vloerverwarming. Hier overheen, en strak in de nis, heb ik een kast gemaakt van hetzelfde Certiberken plaatmateriaal. Onderin voor de verdeler zit een klep die makkelijk open kan d.m.v. een magneetsluiting.  Bovenin een kastgedeelte met twee legplanken. Als laatste heb ik in een smalle nis naast de douche een aantal legplanken opgehangen.

Badkamerinrichting, november 2017

 

Skills

, , ,

Posted on

November 3, 2017